Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. 10. 2017

Vystoupili jsme na Festivalu v Lago di Garda

Ve dnech 13. a 14. října 2017 jsme se zúčastnili 11. ročníku mezinárodního festivalu Lago di Garda v Itálii.
V minulosti jsme se zúčastnili festivalu v Benátkách a v Římě, nyní to tedy byla třetí účast na mezinárodním hudebním festivalu v zahraničí.

lago-di-garda-13.jpg

Festival v Riva del Garda na pobřeží Gardského jezera je jedním z 12 festivalů, které pořádá MRF MusikReisen Faszination pro pěvecké sbory a orchestry. V koncertním sále Auditorium S. Giuseppe se na společném odpoledním koncertě představilo 15 souborů z několika evropských zemí - z Polska, Běloruska, Lotyšska, Německa, Ruska, Bulharska a Velké Británie.

Program festivalu dále tvořily tři dílčí koncerty, na nichž se zúčastněné soubory mohly prezentovat. Náš sbor vystupoval jako poslední na závěrečném koncertě. Svým programem, jež tvořily skladby od písní lidových přes skladby duchovní až písním populárním, jsme se v přehlídce kvalitních amatérských souborů rozhodně neztratili.

Hlavní myšlenkou a motivem pro konání festivalů MRF Musik Reisen Faszination je dát příležitost amatérským souborům vzájemně se potkat, navázat nová přátelství a kontakty a zažít pocit sounáležitosti s milovníky sborového zpěvu z jiných zemí i kultur. Obrovskou devizou festivalu je to, že se koná v turisticky velmi atraktivních lokalitách - u Gardského jezera, v Paříži, Barceloně, Římě, Benátkách atp.

 

Náhledy fotografií ze složky Lago di Garda 13.-14.10.2017

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

What causes high blood adversity

Awamsarisp, 8. 10. 2018 4:18

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/en-iyisi-cialis-mi/

High Blood Constraints and Basic nature Disorder

Askerveshielip, 27. 7. 2018 23:44

Poids est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang par de vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-ahumada/